vacature: Traineeship Digital Marketing.

Ontwikkel jezelf in razendsnel tempo en word een Vernuftige Digital Marketeer.

Ben jij op zoek naar een baan waar je veel kunt leren over Digital Marketing?

de pijp groningen

Bestemming bereikt!

Wij willen jou klaarstomen om binnen een jaar zelfstandig en vol vertrouwen voor onze klanten aan de slag te gaan. 

We vinden het belangrijk dat je plezier in je werk hebt. Dat fixen we samen. Door jou ruimte te geven om jezelf te ontwikkelen. Dit hoeft niet altijd werk gerelateerd te zijn, je bent meer dan een Digital Marketeer.

Over Buro Vernuft

Wij zijn Buro Vernuft. Online marketeers met een missie. Impact maken met slimme campagnes en strategieën. Met name door zelf actief Google Ads campagnes op te zetten en dit slim te combineren met Social Advertising of andere kanalen. Adverteren is onze specialiteit. Altijd doelgericht aan het werk om het gewenste resultaat te halen. 

Wij geloven in partnerships en duurzame relaties. Met klanten, partners en werknemers. Heldere communicatie en een transparante werkwijze. Samen werken aan online succes. Hier hebben we onze partners ook bij nodig. En jou natuurlijk!

Digitale Marketing Landschap

Wat je gaat doen?

Vooral veel leren over het Digitale Marketing landschap. Dit doe je met behulp van drie Senior Digital Marketeers met ieder een specialisme en een bak aan ervaring in het werkveld. Wij leren jou verschillende Online Marketing disciplines kennen, zie rechts (op mobiel onder). 

Daarnaast heb je veel vrijheid om zelf veel op onderzoek uit te gaan om te ontdekken waar jouw interesse ligt. Dan gaan wij jou daar alles over leren. Of jij ons natuurlijk!

Bepaal jij dat zelf? Ja, klopt! Plezier in je werk is bij ons de belangrijkste voorwaarde die we stellen. Oké, een beetje effectief werken zou ook wel fijn zijn. Wij geloven dat plezier, enthousiasme en je drive om te groeien de belangrijkste basiselementen zijn om te slagen als Digital Marketeer. 

Search Engine Advertising
Google Ads & Bing Ads
Display Advertising
Google Display & Demand Side Platforms
Video Advertising
YouTube & Socials
Social Advertising
LinkedIn, Facebook & Instagram
Marketplaces
Bol.com, Amazon, Marktplaats

Leren door te doen!

Je gaat meewerken op zowel operationeel als strategisch niveau. Je loopt mee in trajecten met verschillende klanten en levert hier ook direct jouw bijdrage. Het kan zijn dat jij lokale campagnes voor een opticien gaat bedenken of jij meldt in een vroege call met een opdrachtgever in Hong Kong die voet aan de grond probeert te krijgen in Amerika. De volgende dag vragen wij jou om feedback te leveren op onze groeistrategie voor het hardst groeiende online sportvoeding bedrijf in Nederland. 

Ondertussen gaan we ook aan de slag met fictieve klanten en projecten, maar wel met echte data. Zodat je met alle facetten van een Digital Marketeer in aanraking komt. 

Profielschets

Ben jij dit?

Ben jij leergierig of nieuwsgierig aangelegd? Beschik jij over een flinke dosis assertiviteit en ben je een sociaal persoon? Daar zijn wij naar op zoek! Je hoeft niet per sé een voorliefde voor Digital Marketing te hebben of verplicht 40 uur in de week willen werken. Wij passen ons graag aan wanneer we merken dat er een klik is. 

Trainee Digital Marketeer

Deze eigenschappen helpen jou als Digital Marketeer:

Solliciteren?!

Doen wij net iets anders. Geen standaard vragen met voorgeprogrammeerde antwoorden of ongemakkelijke situaties. Wij focussen op jou als persoon. We vinden een klik belangrijk. Het werk gaan wij jou immers wel leren. Herken jij jezelf in de meeste eigenschappen of geloof je in een match? Laat dan direct jouw gegevens achter! Dan bellen wij jou om een eerste kennismaking in te plannen.

Niels Werdekker