Vacature: Social / Digital Marketeer

Maak jij impact met Social Ads en weet jij de meest vernuftige strategieën te bedenken? Dat klinkt ons als muziek in de oren! Kom jij gauw langs om ons meer over jezelf vertellen?

Wil jij onderdeel worden van een ervaren Digital Marketing team?

de pijp groningen

Impact maken!

Binnen een divers portfolio aan klanten aan de slag om in verschillende markten de slimste campagnes neer te zetten. 

En dat allemaal gecombineerd met plezier in je werk. Voor ons één van de belangrijkste peilers. Dat fixen we samen, onder andere door jou ruimte te geven om jezelf te ontwikkelen. Dit hoeft niet altijd werk gerelateerd te zijn, je bent meer dan een Digital Marketeer.

Over Buro Vernuft

Wij zijn Buro Vernuft. Online marketeers met een missie. Impact maken met slimme campagnes en strategieën. Met name door zelf actief Google Ads campagnes op te zetten en dit slim te combineren met Social Advertising of andere kanalen. Adverteren is onze specialiteit. Altijd doelgericht aan het werk om het gewenste resultaat te halen. 

Wij geloven in partnerships en duurzame relaties. Met klanten, partners en werknemers. Heldere communicatie en een transparante werkwijze. Samen werken aan online succes. Hier hebben we onze partners ook bij nodig. En jou natuurlijk!

Digitale Marketing Landschap

Wat je gaat doen?

Samenwerken met Senior Digital Marketeers met ieder een specialisme én een bak ervaring aan zowel klantzijde als bureauzijde. Klantgericht, focus op kwaliteit en (bijna) altijd met plezier.

Daarnaast heb je veel vrijheid om zelf te ontdekken waar jouw interesse ligt naast Social Advertising. 

Dus ik kan ook YouTube Advertising Specialist worden? Ja, klopt! Plezier in je werk en jezelf ontwikkelen zijn bij ons belangrijke voorwaarden die we stellen. Wij geloven dat plezier, enthousiasme en je drive om te groeien de belangrijkste basiselementen zijn om te slagen als Digital Marketeer. 

Search Engine Advertising
Google Ads & Bing Ads
Display Advertising
Google Display & Demand Side Platforms
Video Advertising
YouTube & Socials
Social Advertising
LinkedIn, Facebook & Instagram
Marketplaces
Bol.com, Amazon, Marktplaats

Leren door te doen!

Acclimatiseren is een onderdeel van jouw begintraject bij Buro Vernuft. Vervolgens ga je aan de slag op zowel operationeel als strategisch niveau. In het begin loop je mee in trajecten met verschillende klanten en natuurlijk lever jij hier direct jouw bijdrage.

Wanneer jij geïnstalleerd bent en verschillende klanten hebt leren kennen gaan we jouw portfolio opstellen. Onze focus ligt op kwaliteit en daarom beperken we het aantal klanten tot een maximaal aantal uren.

Vrijheid is een belangrijk onderdeel van jouw werk. Jij kunt je eigen specialisme kiezen en jij krijgt de tijd om hier de MVP (Meest Vernuftige Persoon) in te worden. Je neemt ons mee in jouw ontwikkeling en schoolt je collega’s over jouw specialisme.

Profielschets

Ben jij dit?

Ben jij leergierig aangelegd en ontgaat jou niets? Beschik jij over een flinke dosis assertiviteit en ben je een sociaal persoon? Daar zijn wij naar op zoek! Werk je liever 24 uren i.p.v. 40 uren per week? No problemo. Wij passen ons graag aan wanneer we merken dat er een klik is. 

Social / Digital Marketeer

Deze eigenschappen helpen jou als Social / Digital Marketeer:

Solliciteren?!

Doen wij net iets anders. Geen standaard vragen met voorgeprogrammeerde antwoorden of ongemakkelijke situaties. Wij focussen op jou als persoon. We vinden een klik belangrijk. Het werk gaan wij jou immers wel leren. Herken jij jezelf in de meeste eigenschappen of geloof je in een match? Laat dan direct jouw gegevens achter! Dan bellen wij jou om een eerste kennismaking in te plannen.

Niels Werdekker