SEO

Organisch gasgeven

IMG_6923

Vernuftige SEO

Elk vernuftig platform verdient een plaats op de eerste pagina van een zoekmachine. Een plaats op de eerste pagina van bijvoorbeeld Google verhoogt het verkeer naar je website en je ROI aanzienlijk. Waarom verhoging van je ROI? Dat leggen we je graag uit. Naast SEA campagnes helpen we je als Buro Vernuft graag met de organische vindbaarheid van jouw platform, maar hoe? En waarom? 

Heel simpel: door te kijken naar hoe we het beste kunnen samenwerken. Wij zijn ervan overtuigd dat dit de basis is voor de organische groei van elk platform. We vinden het belangrijk dat jij leert van ons en wij van jou. Wij weten alles van digital marketing, maar mogelijk nog niet alles van jouw branche. Vervolgens gaan we kijken hoe we jouw platform op de juiste zoektermen organisch laten scoren. 

De basis waarom we je graag helpen met SEO is dus om de ROI van je website of webshop te verhogen. Organisch verkeer is, naast bijvoorbeeld e-mail, hét kanaal om je ROI te vergroten. Hoe meer omzet je organisch weet te realiseren, hoe hoger je ROI wordt. Dit voornamelijk doordat je zo minder budget aan betaalde kanalen hoeft te spenderen voor dezelfde resultaten. Zo zorgt een ijzersterke SEO strategie bijvoorbeeld voor een verlaging van je SEA kosten, want hoe beter de organische vindbaarheid van jouw platform, hoe lager de uiteindelijke klikkosten.

Door op de juiste manier samen te werken, en de krachten van alle kanalen te belichten, zijn wij ervan overtuigd dat we jou effectief verder kunnen helpen met je platform. Laten we het Vernuft bundelen.

Partners.

We werken met trots samen met o.a. 

Wil jij online resultaat?

Neem dan contact met ons op!

Online resultaat