Search Engine Advertising

SEA op z'n Vernufts

Vernuftige SEA

Bijna 98% van alle online acties begint met een zoekopdracht. Per dag worden er zo’n 3,5 miljard zoekopdrachten verwerkt, via Google alleen al. Bij 90% van van die zoekacties klikt de gebruiker klikt op een van de eerst getoonde resultaten. Daarom is de kans groot dat er voor jou één of meer relevante zoekopdrachten zijn waar jouw advertentie bovenaan kan komen te staan. Hoewel niets zo veranderlijk is als het weer én Google Ads, zullen de gebruikers van zoekmachines altijd de hoogste koopintentie blijven bevatten. Daar kan geen ander kanaal tegenop.

De laatste jaren gaat het hard met alle ontwikkelingen op het gebied van Paid Advertising. Google loopt voorop met het continu ontwikkelingen en verbeteren van hun platform. Ze verbeteren de effectiviteit en kwaliteit, om zo relevant mogelijk te kunnen adverteren. Hierdoor wordt het rendement voor jou als adverteerder vaak positief beïnvloed, maar tegelijkertijd doen ze er natuurlijk ook alles aan om aan het eigen rendement te werken. Hoe makkelijker Google het potentiële adverteerders maakt, hoe lastiger het soms wordt om effectief je weg te vinden tussen alle aanbevelingen en updates. Volgens ons zou daarom niet iedereen zomaar moeten adverteren in Google, daar heb je namelijk veel kennis én een portie Vernuft voor nodig.

 

Samen voor het beste resultaat

Naast de veelgebruikte tekstadvertenties en Google Shopping-advertenties, word je voortdurend meer gestuurd naar het gebruik van ‘machine learning’ met behulp van steeds slimmer wordende biedstrategieën, doelgroepen en algoritmes. Jouw advertenties worden daarmee vertoond via display campagnes, op YouTube of andere geschikte kanalen. Naast de focus op zoekwoorden wordt er steeds meer ingezet op de intentie van doelgroepen, om zo op het juiste moment op de juiste plek zichtbaar te zijn. Wij geloven in deze sterke combinatie, maar zijn hier tegelijkertijd ook kritisch op. We gaan continu mee in de ontwikkelingen van Google, maar blijven ook scherp op wat wij zelf al kunnen optimaliseren in de campagnes. Je kunt iedere euro immers maar één keer uitgeven.

Samen bepalen we jouw doelstellingen en op basis hiervan gaan wij aan de slag met de meest geschikte en efficiënte Google Ads strategie. Wat het doel ook is, met Google Ads kunnen we dit bereiken. Zo besparen wij jou tijd en gaan wij voor het beste resultaat.

 

Vernuftige_mannen

Partners.

We werken met trots samen met o.a. 

Wil jij online resultaat?

Neem dan contact met ons op!

Online resultaat